e.b. fusselastic, ca afacere

Întemeietorul fabricii e.b. fuselastic, Edeltraud Brenner mai mult de 25 ani și-a propus ca scop să recunoască și să înțeleagă cauzele problemelor al piciorului. Nici cel mai perfect pantof nu poate duce la reușita dorită dacă problema de bază adică-solul dur- nu primește atenția necesară. Este foarte important să acordăm piciorului o căptușeală eficace ca să poată funcționa în mod natural activ și fără probleme.

Ținând seamă de acestea ,Edeltraud Brenner împreună cu colaboratorii ei au dezvoltat și brevetat suportul plantar e.b. fusselastic care de atunci în toată Europa a ajutat sute de mii de oameni. Echipa noastră compusă de specialiști în servicii și consiliere zi de zi î-și folosește vasta experiență în folosul clienților. Experiențele pozitive ai clienților despre care ne relatează în scrisori, fac dovada efectului benefic și unic asupra piciorului și asupra întregului sistem de mers.

Și în cadrul specialiștilor suportul plantar e.b. fusselastic se bucură de apreciere considarabilă. Dezvoltăm încontinuu și-l confecționăm în urma unei metode moderne de măsurare, de analiză plantară și după parametrii individuale.

Centrul afacerii este în Balzheim care se află în Baden-Württemberg.  Avem distribuitori în întreaga Europa, așa suntem ușor de contactat pentru clienți.

 

Distributor în Romănia:

Edit Constatinescu și
Edit Chiriță

Tel. 0744 573 070;
       0740 052 249

E-mail: info@fusselastic.ro

Săntana de Mureș, jud. Mureș
Str. Principală 234