Cum pot comanda suportul plantar e.b. fusselastic?

Cereți informații gratuite! Puteți opține informații amănunțite în legătură cu suportul plantar e.b. fusselastic. Luați legătura cu specialistul nostru care ținând seama de confortul dv.vă poate vizita la domiciliu, sau deplasați-vă în salonul nostru de prezentare pentru prelevarea modelului picioarelor dv.
Acesta este desigur gratuit și fără obligații.
Colegul nostru va purta discuții cu dv. în legătură cu problemele picioarelor și la opțiunea dv. va executa plantograma.  Această probă inițială , greutatea corporală și analiza picioarelor sunt necesare pentru a putea confecționa suportul dv.plantar personalizat e.b. fuselastic.

Trebuie să cumpăr pantofi speciali pentru a purta suportul plantar e.  b. fusselastic?

Nu! Suportul plantar e.b. fusselastic se poate purta în oricare pantof chiar și în cei de gală. Nu aveți nevoie de încălțăminte speciale scumpe căci suportul plantar e.b. fusselastic oferă oricum confortul picioarelor dv. Suportul plantar e.b. fusselastic se poate purta confortabil în orice fel de încălțământ,umple spațiul între solul tare și picior, la fiecare pas arcuiește dinamic. Ca și celelalte suporturi plantare se poate utiliza în oricare pantof și schimba după plac dintr-un pantof în altul.

Cât timp mă va ține e.b. fusselastic?

Suportul plantar din oțel fin e.b. fusselastic are garanția de 5 ani. Este fabricat din oțel de calitate medicală care nu se ruginește, care-și menține forma și flexibilitatea și după expirarea garanției.

Diabeticii pot purta suportul plantar e.b. fusselastic?

Este indicat acestor categorii de bolnavi pentru că picioarele lor au nevoie de mai mare protecție și suport.
Perinițele de masaj al suportului e.b. fusselastic sunt un suport ideal pentru antepiciorul sensibil al bolnavilor în caz că piciorul și-a păstrat sensibilitatea și nu prezintă leziuni deschise a pielii (plăgi și ulcerații).
Vă rugăm luați legătura cu specialiștii noștri și convingeți-vă personal în cursul unei probe gratuite că suportul plantar e.b. fusselastic v-ar putea fi cu adevărat util.

Dacă există prospect de utilizare la suportul plantar e.b. fusselastic?

Desigur există, toate indicațiile în legătură cu utilizarea suportului plantar și alte documente le puteți descărca de pe lincul în format PDF.

Cui mă pot adresa dacă am nelămuriri?

Chemați cu incredere și curaj specialistul nostru care vă va informa și vă va da răspunsul la orice intrebare la nr de telefon: 0744 573 070; 0740 052 249.