fusselastic rugalmas talpbetét, masszázspárnával

Suspendare în trei puncte

Piciorul sănătos este un uztensil multifuncțional al cărui organizare în suspendare pe trei puncte apără organismul de probleme al piciorului. Asta înseamnă că din suspendarea în trei puncte rezultă trei arcuri, care au efect de amortizor, se arcuiesc unan-alta conducând presiunea creată la nivelul piciorului în direcție laterală.

fusselastic - talp, 3 pontos alátámasztás

Pentru a ne păstra suspendarea naturală înnăscută în trei puncte al piciorului avem nevoie de sol natural. În zilele noastre în majoritatea cazurilor umblăm pe sol dur ca urmare suspendarea în trei pucte va suferii modificări.
e.b. fusselastic va prelua funcția de suspendare în trei puncte ajutând prin asta întoarcerea sângelui venos în cord. Din pas în pas redă piciorului capacitatea de funcționare. Funcționează drept amortizor echilibrând în timpul mersului piciorul, glezna, genunchii, șoldul și coloana, anihilând trepidațiile care ar afecta acestea.
Mulțumită părții anteriore în formă de furcă al e.b. fusselastic care în acelaș timp permite ca piciorul să se așeze în toate direcțiile natural și confortabil.